Over Ons


Het servicepunt Waasland en Dender is een samenwerking tussen Den Azalee, Jomi, Mo-clean en Echo. Wij zijn sociale organisaties gespecialiseerd in het werken met kansengroepen zoals langdurig werkzoekenden, nieuwkomers en kortgeschoolden. Voor hen zijn wij steeds op zoek naar bedrijven die hun werkvloer willen openstellen. Want werk vormt steeds een hefboom en een groeikans.

 

Om werkgevers en werkzoekenden nog beter te matchen bundelden we eind 2019 onze kennis. We bouwden dit servicepunt uit om je als werkgever nog beter te kunnen:

 

1)      informeren: je krijgt info over de mogelijkheden om een werkzoekende met een kwetsbaarheid aan te werven. We lichten specifieke aandachtspunten, de meerwaarde en compensaties toe.

 

2)      coachen: je ontvangt externe ondersteuning om je te versterken in het vormen van samenwerking en inclusie. Je ervaart winst in rendement en in een positief inclusief imago.

 

3)      adviseren: je krijgt advies bij werk-gerelateerde zorgvragen zoals over psychische kwetsbaarheid, langdurige werkloosheid en arbeidszorg of -activering.

 

4)      matchen: je kan een beroep doen op werkzoekenden die door ons goed gekend en getraind zijn.

1+
Bedrijven
1+
Cliënten
1+
Jobs/Opleidingen

Deze website kwam tot stand met middelen van de provincie Oost-Vlaanderen.

LinkedIn
Share